Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Šárka Hauptová 11. 5. 2016
Chtěla bych touto cestou poděkovat paní Tesařové, která mi při prodeji a následném pronájmu bytu velice pomohla. Byla vždy vstřícná, profesionální a i v nestandardních situacích dokázala rychle najít výborné řešení. Kromě tohoto mi dokázala radou pomoci i v případě, který přímo nesouvisel s její zakázkou. Ještě jednou velice děkuji. Bravis reality doporučuji všem, kteří potřebují pomoci s nemovitostmi.
Petr Vymazal 24. 4. 2016
Chtěl bych vyjádřit upřímné díky paní Ivě Tesařové, která nám velmi pomohla při prodeji nemovitosti. Její profesionalita, nasazení a příjemné vystupování mne přesvědčilo v tom, že volba kanceláře BRAVIS byla opravdu správná. Požádá-li mne někdo o tip na realitního makléře, pak s klidným srdcem doporučím paní Ivu Tesařovou. Děkuji.
Alexandra erbenová 19. 4. 2016
Profesionálně zdatná, věcná, spolehlivá a příjemná. Jsem velmi spokojena s přístupem i výsledky spolupráce. Mohu doporučit.
Veronica T. 12. 4. 2016
S realitní kanceláří Bravis spolupracujeme již 5 let. Se službami jsme vždy byli velice spokojeni. Rádi bychom poděkovali paní Čermákové za velmi rychlé pronajmutí bytu spolehlivým nájemníkům.
Eva Velebová 21. 3. 2016
Dobrý den, spolupráci s ing. Urbanem musím ohodnotit na výbornou. Perfektní domluva a pečlivý přístup, rychlá komunikace a veškeré vyřízení dokumentace k prodeji proběhly bez jediného zádrhelu. Celková prezentace nemovitosti byla velmi profesionální.
Šárka Trvalová 14. 3. 2016
Děkuji panu Ing. Urbanovi za velmi profesionální přístup, rychlé jednání a poskytnutí veškerých informací. S panem makléřem budu určitě spolupracovat i v budoucnu. Jeho služby mohu jen doporučit.
Jana Husseini 9. 3. 2016
Velmi děkujeme panu Ing. Petrovi Urbanovi za dosavadní spolupráci a rádi jej doporučujeme dále novým klientům. Pan Ing. Petr Urban nám zprostředkoval koupi krásného nadstandardního bytu a následně nám pomohl jej dobře pronajmout. Ocěnujeme velmi vstřícné, příjemné jednání a rychlost při řešení všech našich požadavků! Jana a Petr H.
Marta Koudelná 9. 3. 2016
Děkujeme realitní kanceláři a jmenovitě panu Urbanovi za vstřícný přístup při prodeji bytu. A hlavně za rychlou komunikaci. Spolupráci můžeme vřele doporučit všem.
Klepáčová Marcela 9. 3. 2016
P.Dočkalová je příjemná,je na ní spolehnutí.Spolupráci hodnotím velmi kladně. Klepáčová
Martin Černý 8. 3. 2016
Dobrý den, s panem Urbanem jsem byl maximálně spokojený. Je vstřícný, ochotný s profesionálním přístupem. Doporučuji jeho služby všem zájemcům.
Přidat referenci