Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Radek Létal 8. 3. 2016
Profesionální přístup a výrazné osobní nasazení paní Tesařové při pronájmu bytů naší společnosti je opravdu vysoce nadstandardní. I díky němu se míra obsazenosti předmětného bytového portfolia dlouhodobě přibližuje 100 %. Myslím si, že v rámci Brna nemá realitní společnost BRAVIS významnější konkurenci. Děkujeme za dosavadní spolupráci.
Chalupská Jana 8. 3. 2016
Již opakovaně spolupracuji s ing. Urbanem při nákupu a pronájmu nemovitostí a jsem nadmíru spokojená s jeho jednáním a prac. odborností. Vřele doporučuji!
Štěpánka Faranová 8. 3. 2016
Spolupráce s Ing. Petrem Urbanem probíhala k mojí spokojenosti. Nemovitost, kterou makléř jiné realitní kanceláře nezvládl prodat za 3/4 roku, pan Urban jinak nafotil, zapojil do práce více iniciativy a velmi rychle kupce našel. Jeho přístup k řešení věcí byl flexibilní, vstřícný a profesionální. Dalším klientům určitě vřele doporučuji.
Vladimíra Jirásková 8. 3. 2016
Chci se s Vámi podělit o své dobré a dlouholeté zkušenosti s prací pana Urbana. Je spolehlivý, vybere vhodného nájemníka, myslí na detaily, vždy přijde včas a umí krásně a vkusně upravit, nafotit a tím prezentovat nabízenou nemovitost. Pokud potřebuji nového nájemníka, obracím se s důvěrou už pouze na pana Urbana.
Miroslava Hermanová 8. 3. 2016
Děkujeme paní Ing. Čermákové za rychlé a profesionální jednání. Těšíme se na další spolupráci.
Ludmila van Beek 7. 3. 2016
Naprostá spokojenost se službami paní Matouškové. Velmi oceňuji nejen její profesionalitu a perfektní komunikaci, spolehlivost , ale i maximální snahu a ochotu. V budoucnu se na ni určitě zase obrátím. Dalším klientům určitě doporučuji.
Mgr. Ivona Kristenová 7. 3. 2016
Paní Ing. Čermáková je pracovně profesionál, ke všemu milá a vstřícná paní. Zodpovědná, vše na čem jsme se spolu domluvily, klaplo na 100 procent.
Ing. Radek Schlosser 5. 3. 2016
Paní Pokorná je velmi vstřícná, ochotná a má příjemné vystupování. Dokáže flexibilně reagovat na požadavky klientů. Spolupráce s ní je profesionální.
Zdeněk Starý 4. 3. 2016
Dobrý den, s paní Evou Romportlovou jsem byl velice spokojen. Slovíčko profesionální mi zní moc tvrdě. Nazval bych to spíše lidským, empatickým a osobním přístupem, což je mi bližší a více mi to vyhovuje. Děkuji a těším se na další spolupráci. Zdeněk Starý
Tučková Marie 4. 3. 2016
Paní Eva je skvělá makléřka. Reagovala na naše potřeby velmi rychle, pořídila si opravdu zajímavé foto pohledů z prostředí nabízeného interiéru bytu. Během týdne nám dokázala zajistit hned několik zájemců o pronájem, takže v krátké lhůtě jsme měli byt opět pronajatý. Děkujeme Vám, paní Evo. Marie a Libor
Přidat referenci