Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
manželé Němečtí 1. 2. 2016
Bylo pro nás nečekaným a milým překvapením, jak rychle byl náš byt pronajat seriózním klientům. Paní makléřka odvedla svoji práci na 100%. Víme, na koho se příště znovu obrátit.
Kateřina Řiháčková 31. 1. 2016
Chtěla bych poděkovat p.Dočkalové za jeji skvělou práci.Byla velice milá,vstřícná a spolehlivá.Nikdy jsme nezažili tak rychlé a profesionální jednání.P.Dočkalové velice děkujeme. Řiháčková Kateřina
Eva Pernicová 28. 1. 2016
Muhu vřele jen doporučit všem. Vyborna komunikace a rychle jednání a především spolehlivost. Pani Sedlákové jsem plně důvěřovala a byla jsem velice spokojena. Urcite bych se na ni obrátila i přiště.
Jana Chatrná 28. 1. 2016
Děkuji paní Čermákové za to, že nám našla nájemníka do bytu. Celý proces až do předání bytu díky ní proběhnul naprosto bez problémů a během krátké doby. Ochotně se přizpůsobila našim časovým potřebám, což velice oceňujeme. Určitě to nebyla naše poslední spolupráce.
Lenka 27. 1. 2016
Profesionální přístup, rychlé jednání, komunikativní, vstřícná, milá. Po všech stránkách jsem byla s prací paní Dočkalové naprosto spokojená a doufám, že budeme i nadále spolupracovat!
Jindra Klemešová 21. 1. 2016
Díky za vstřícnost a flexibilitu paní Romportlove během zařizování pronajmu, rychlosti a schopnosti vše zařídit.
Tomáš Švestka 18. 1. 2016
Se službami realitní kanceláře Bravis a hlavně s paní Ivou Tesařovou jsem byl při prodeji bytu velice spokojen. Profesionální přístup, samostatnost a ochota jsou důvody k doporučení.
Ladislav Janků 13. 1. 2016
Výborný servis, profesionalita, nadstandardní přístup!
Dagmar a Jiří Novotní 11. 1. 2016
Velice děkujeme Ing. Urbanovi za bezchybnou pomoc, kterou nám poskytl při prodeji bytu. Jeho přístup k řešení našich problémů, ochota přizpůsobit se našim časovým možnostem a rychlost s jakou se podařilo byt prodat byla příkladem 100% profesionála. Pro nás původně stresová záležitost se díky němu a také ostatním jeho kolegům z Bravisu stala bezproblémově vyřešenou. Bravis budeme rádi doporučovat všem svým známým. Děkujeme a přejeme vše dobré do roku 2016. Novotní
Michal Habrovec 8. 1. 2016
Děkuji za profesionální a velmi příjemný přístup.
Přidat referenci