Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
David Václavík 17. 12. 2015
S profesionálním a věcným přístupem paní Pachlové jsem byl velmi spokojen. Budu-li zvažovat další služby RK, obrátím se určitě na ni.
Ludmila Klímová 17. 12. 2015
Dobrý den, 100% spokojenost,
Z. Škrabalová 16. 12. 2015
Se slečnou M. Pokornou se spolupracuje výborně a rychle. Profesionalita, ochota, cizí jazyk, splňují potřebné předpoklady k úspěšné profesní dráze makléřky. Doporučuji.
Karel Krtička 7. 12. 2015
S paní Matouškovou jsme řešili prodej bytu, v rámci jednání nám zprostředkovala komunikaci se zájemcem, konzultaci ceny a mile nás potěšilo, že se o náš obchodní případ zajímala i 2 měsíce po prodeji, když se zadrhl přepis plynu na RWE. Milá a energická osoba. Doporučuji.
B.M. COMPACT, s.r.o. 2. 12. 2015
Nájemce pro kancelářské prostory jsme s pomocí paní Čermákové našly velmi rychle. Vřele doporučuji. Malinka
Ing. Martin Gross 2. 12. 2015
Děkuji paní Ing. Čermákové za profesionální a velmi příjemný přístup, vedoucí k nalezení zájemce/kyně na pronájem bytu. Vřele doporučuji.
Ivana Skalická 26. 11. 2015
Jsem velice spokojená s prací paní Ivy Tesařové při pronájmu bytu. Obracím se na ni již řadu let a to nejlépe svědčí o její profesionalitě a individuálním přístupu. Mockrát paní Ivě děkuji.
Jaroslav Venc 12. 11. 2015
Rád bych poděkoval paní Ing.Čermákové i Bc. Purketové, která jí v době její dovolené velmi kvalitně zastoupila při jednání s klienty, za jejich profesionální přístup. Velice mi pomohly při obsazení nájemního bytu. Naše spolupráce zdaleka nekončí a věřím, že se nám podaří stejně úspěšně pronajmout i obchodní prostory.
Štěpán Hakl 11. 11. 2015
Práce realitní makléřky paní Ivy jak při pronájmu, tak při prodeji nemovistosti, je pro mne vždy bez starostí a jakékoliv námahy. Vše vždy provedeno na 100%, rychle a bez toho, abych byl zavalen horou nesmyslných dokumentů! Dekuji Ivo. Š.Hakl
Markéta Přibylová 10. 11. 2015
Velmi oceňuji služby RK Bravis a Evy Romportlové. Především profesionální přístup, rychlost a ochotu. Byt jsme pronajali během týdne. Pro nás minimální práce a maximální spokojenost. Díky Evo!!!
Přidat referenci