Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Zdena Höhmová 23. 10. 2015
Dobrý den, ráda bych poděkovala slečně Zuzaně Dočkalové za perfektní a současně milé jednání při hledání nájemníka. Její práce je rychlá a na vysoké profesionální úrovni. Slečnu Zuzanu Dočkalovou a RK Bravis vždy ráda doporučím a osobně budu v případě potřeby znovu kontaktovat. Děkuji a srdečně pozdravuji Zdena Höhmová
Klára Neumann 23. 10. 2015
Ráda bych vyjádřila svoji maximální spokojenost se službami paní Matouškové.Od začátku bylo vše na profesionální úrovni a vše fungovalo jak má.V případě potřeby dalších realitních služeb se na paní Matouškovou a RK Bravis znovu ráda obrátím.
Milo Karvaš 22. 10. 2015
Chtěl bych vyjádřit velkou vděčnost paní Ivě Tesařové za skutečně profesionální přístup při pronájmu mého bytu. K paní Tesařové mám již za dlouholetou spolupráci neobyčejnou důvěru. Velmi děkuji i sl. Lucii Purketové za perfektní přístup a spolupráci. Přeji Vám i celé společnosti BRAVIS hodně štěstí a spokojených klientů! Děkuji Vám!
Radim Volf 14. 10. 2015
Profesionální přístup, rychlé jednání, perfektní spolupráce ( což v našich končinách není až tak obvyklé) :-). Díky Evo, R. Volf
Dan Burian 14. 10. 2015
Perfektní a profesionální přístup, rychlost a kvalitní spolupráce. Byt jsme díky RK Bravis a paní E. Romportlové pronajali ani ne do týdne + i opravy a úklid. Děkujeme za vynikající služby.
Olga Edlerová 11. 10. 2015
Na základě předchozí zkušenosti jsem se při hledání nájemníka do mého bytu obrátila na paní Ivu Tesařovou. Musím říct, že její profesionalitu, vstřícnost a ochotu považuji za velmi nadstandardní. Vše navíc proběhlo nad očekávání rychle a k maximální spokojenosti. Mám již zkušenost s několika brněnskými realitními kancelářemi, ale díky paní Tesařové je spol. Bravis jediná, kterou mohu s čistým svědomím dále doporučit a ke které se budu vracet. Děkuji moc.
Georg Linhart 10. 10. 2015
Prodával jsem v Brnĕ byt po mamince a jelikož bydlím 36 roku v cizině a do Brna jezdím tak maximálnĕ 2x v roce ani jsem nevĕdĕl, na kterou realitní kancelář se obrátit. Prostřednictvím internetu jsem narazil na Bravis a navázal kontakt s paní Tesařovou. Myslím, že mĕ nemohlo nic lepšího potkat. Paní Tesařová je velice milá makléřka s vysokou profesionalitou a kompetencí u které zákazník nabyde ihned pocit, že je ve správných rukou. Pracuje precizně, spolehlivě a co si obzvlástě cením je její ochota pomoci zákazníkovi i ve věcech nadstandardních. Díky paní Tesařové jsem byl ušetřen další cesty do Brna ve vĕci předání bytu kupujícím, což převzala za mne. Chtěl bych poděkovat Bravis a především paní Tesařové za vyníkající provedení prodeje a popřát hodnĕ úspĕchů v další práci i v osobním životĕ. Paní Tesařovou a Bravis Reality doporučím každému, kdo na tomto poli bude hledat pomoc.
M.D. 8. 10. 2015
Děkuji za velmi pozitivní přístup, rychlé a vstřícné jednání při pronájmu bytu, byli jsme velmi spokojeni.
Jan Polouček 7. 10. 2015
Zdravím, ohledně prodeje bytu na Selské ul. v Brně jsme byli velice spokojeni a děkujeme za vstřícné, konstruktivní, pohotové a příjemné jednání, spolupráci. V budoucnu jistě Vašich služeb využijeme znovu. Jan Polouček a Yvona Nováková. Ještě jednou děkujeme. :-D
Martina Dunajovcová 7. 10. 2015
Dobrý deň, ďakujeme Ing. Čermákovej za priateľský a zároveň profesionálny prístup pri hľadaní vhodného nájomníka do nášho bytu v Brne. Všetko prebehlo veľmi rýchlo a k našej úplnej spokojnosti.
Přidat referenci