Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Dominika Petrášová 8. 11. 2015
S prací pana Urbana jsem velice spokojená.Byl velmi ochotný a profesionální.Pokud bude potřeba opět se na něho obrátím.
Michaela Herškovičová 6. 11. 2015
Ďakujem pani Eve za príjemnú a ľudskú spoluprácu. Musím vyzdvihnúť rýchlosť prenajatia bytu a hlavne ochotu prisposobiť sa. Bravis nesklamal...
Věra Palyzová 5. 11. 2015
Ráda bych poděkovala paní Čermákové za profesionální přístup. Velice mi pomohla při obsazení nájemního bytu. Díky jejímu jednání se mi byt podařilo rychle obsadit a vyřešit vše ke spokojenosti obou stran a to i přesto, že jsme komunikovali na dálku. S realitní kanceláří Bravis spolupracuji dlouhodobě a mohu ji jen doporučit dalším klientům.
Martin Krsek 4. 11. 2015
Velmi příjemný přístup, věcné a rychlé jednání, moc děkuji a doporučuji!!!! M. Krsek
Lukáš T. 29. 10. 2015
Chtěl bych velmi poděkovat slečně Ivě Matouškové, jako realitní makléřce která se mě postarala o prodej více bytů, které za velmi krátký čas prodala. Slečnu Matouškovou mohu jen doporučit jako výborného makléře i člověka. Moc za vše děkuji.
Ing. Helena Malá 29. 10. 2015
Děkuji za příjemnou, profesionální spolupráci Ing. Petru Urbanovi . Mé 2 byty pronajal v rekordním čase, vyšel ochotně vstříc všem mým požadavkům jak s úpravou nájemní smlouvy, tak výběru nájemníků. Příště se na něj opět s důvěrou obrátím. Spolupráci nejen s Ing. Urbanem, ale i RK Bravis mohu všem doporučit.
Hana Janská 27. 10. 2015
Jsem velice spokojená s přístupem pana Ing. Petra Urbana. Vstřícný, milý, velice rychle vše operativně řešil. Určitě se na něj znovu obrátím.
Ing.Miroslav Havlíček 25. 10. 2015
S přístupem a jednáním pí.Matouškové jsem velice spokojen.Ing.Miroslav Havlíček.
Kratochvíl 23. 10. 2015
Moc rád bych poděkovala paní Matouškové za perfektně odvedenou práci při prodeji i pronájmu nemovitostí. Vše vždy proběhlo perfektně, rychle a bezproblémově. S RK Bravis a paní Matouškovou spolupracuji už dlouhodobě a mohu jen doporučit!! Jsem maximálně spokojený.
Zdena Höhmová 23. 10. 2015
Dobrý den, ráda bych poděkovala slečně Zuzaně Dočkalové za perfektní a současně milé jednání při hledání nájemníka. Její práce je rychlá a na vysoké profesionální úrovni. Slečnu Zuzanu Dočkalovou a RK Bravis vždy ráda doporučím a osobně budu v případě potřeby znovu kontaktovat. Děkuji a srdečně pozdravuji Zdena Höhmová
Přidat referenci