Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Zlata Findeis 18. 2. 2015
Musela jsem prodat v Brne byt, Jelikoz ale bydlim v Berline predstavovala jsem si to hrozne komplikovane. Pani Iva Tesarova to ale vsechno perfektne vyridila. Byl to nejen ten nejlepsi profesionalni servis ale i velice prijemny kontakt. Jsem vic nez spokojena. BRAVIS REALITY mohu jen kazdemu doporucit.
Monika Askew 15. 2. 2015
Na základe doporučeni jsem se obrátila na paní Moniku Horákovou s pronájmem mych nemovitosti. Jiz s ni spolupracuji vice jak rok a jsem maximalne spokojena. Monika ma velmi prijemne a profesionalni vystupovani, nemovitost pronajme ve velmi ktratkem terminu a vybere vhodne klienty. Jiz jsem spolupracovala s mnoha makleri, ale do budoucna se budu obracet jiz jen na pani Horakovou. Smlouva kterou ma Bravis Reality pro pronajem bytu je velmi dobre vypracovana a pokryva kazdy detail.Mnohokrat dekuji a vsem velmi doporucuji.
Michaela Šimurdová 10. 2. 2015
Velmi si cením spolupráce s Vaší realitní kanceláří, především s paní Kateřinou Pachlovou. Hodnotím především profesionální přístup, spolehlivost a korektní jednání se všemi stranami. Ještě jednou děkuji Michaela Šimurdová
Ivo Bednařík 4. 2. 2015
Chtěl bych tímto poděkovat za perfektní zajištění pronájmu bytu, se kterým jsem se po doporučení obrátil na Moniku Horákovou. Především rychlost, profesionální přístup a bezproblémový průběh mého prvního pronájmu, který jsem realizoval mi byl velkou pomocí. Příště se určitě opět obrátím na Moniku a rovněž ji mohu doporučit všem, kteří potřebují zajistit pronájem či prodej nemovitosti.Ještě jednou děkuji.
Kroupa 3. 2. 2015
Děkuji paní Čermákové za profesionální a rychlé nalezení nájemníka do našeho bytu.
Jiří Polický 3. 2. 2015
Chci timto způsobem vyjádřit svoji naprostou spokojenost se servisem paní Moniky Horákové při pronajímání našeho bytu. S paní Horákovou jsem byl v kontaktu v podobné záležitosti již dříve, nicméně nakonec jsem byt pronajal "po vlastní ose". I přesto tenkrát nedala ani nejmenším způsobem najevo zklamání z neuskutečněného obchodu, naopak mě s úsměvem ujistila, že i příště mi bude ráda k dispozici. Tato skutečnost i její předchozí vystupování mě ujistilo v tom, že ji budu v případě potřeby kontaktovat. Zdání v tomto případě neklamalo. Nájemníky nalezla téměř obratem a co se týče přístupu a profesních kvalit, těžko hledat někoho lepšího. Spoluprací s touto makléřkou rozhodně nikdo neprohloupí. Vřele doporučuji!
Mirek Čtvrtníček 2. 2. 2015
Děkuji slečně Dočkalové za vynaloženou práci při pronájmu mého bytu. Domluva a i informovanost o změnách, návštěvách a podobně byla vždy perfektní. Velmi jsem ocenil, že jsem na prohlídky bytu se zákazníkem nemusel chodit.
Ing. Jan Drška 22. 1. 2015
Děkuji slečně Kateřině Pachlové za skvěle odvedenou práci při pronájmu mého bytu. Byl jsem velice spokojen!!!
Petříkovi 19. 1. 2015
Děkujeme paní Kateřině Pachlové za rychlé pronajmutí bytu v náročném období na přelomu roku. Již několik let využíváme služeb RK Bravis k naší plné spokojenosti při pronájmu bytu. Spolupracovali jsme s několika makléři této realitní kanceláře, ale s paní Pachlovou zatím ty nejlepší zkušenosti po všech stránkách. Rada pro všechny, až budete vybírat makléře z Bravisu a rolovat stránku s jejich jmény a fotkami, doporučujeme Kateřinu Pachlovou.
S pozdravem Petříkovi


Václav Kubíček 8. 1. 2015
Maximální spokojenost s odvedenou prací slečny Kateřiny Pachlové. Během 4 týdnů dokázala vyhledat nájemníka do mého bytu na ul.Hrázka 24. Milá, sympatická, komunikativní s profesionálním přístupem.
Přidat referenci