Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Linda Bencová 6. 1. 2015
S panem Urbanem jsem byla velice spokojena. Je profesionál, o nabízenou nemovitost se velmi aktivně zajímal a během krátké doby dokázal domluvit desítky prohlídek. Perfektní komunikace a domluva. Mám zkušenosti i s jinými realitními makléři, které byly spíše negativní a s panem Urbanem se to nedá vůbec srovnat. Marže oproti jiným realitkám byla také slušná. Pro ty, kdo chtějí využít pro prodej/nákup nemovitosti realitní kancelář, Bravis a konkrétně pana Urbana vřele doporučuji.
Vondráčková 29. 12. 2014
Velmi děkuji za osobní přístup při zařízení pronájmu mého bytu. Vše bylo podle mých představ. Mohu jen doporučit těm, kteří hledají podnájemníky a mají konkrétní požadavky. Ještě jednou děkuji.
Jindřich Volešák 20. 12. 2014
Musíme Vám znovu poděkovat za vynikající služby ohledně pronájmu našeho bytu na ulici Letecká.
V případě potřeby se na Vás rádi znovu obrátíme.
Dana Ander Zahradníčková 19. 12. 2014
Opětovně se opracím na paní Matouškovou,která mi vždy vybere solidního nájemníka a jsem velice spokojena s jejím jednáním a efektivitou.
Dana Hlaváčková 18. 12. 2014
Se službami pana Ing. Petra Urbana jsem byla velmi spokojená. Oceňuji vytrvalost, ochotu, slušné jednání a dotažení celého procesu prodeje bytu až do konce. Mohu jen doporučit.
Kateřina Nováková 17. 12. 2014
Veškerý přístup hodnotím jako vysoce profesionální a příjemný. S poskytovanými službami pana Ing. Urbana jsme byli velice spokojeni.
Martina Myšková 16. 12. 2014
Se službami firmy Bravis jsem byla velmi spokojená. Zvláště pak bych chtěla poděkovat panu Urbanovi za jeho velké nasazení v celém průběhu. I díky němu vše proběhlo hladce, rychle, příjemně a úspěšně. Budu vřele doporučovat i dalším v mém okolí.
Jiří Pavlík 15. 12. 2014
Příjemné jednání, efektivní komunikace, rozumný výběr klientů a rychlé uzavření smlouvy, čili celkově spokojenost. Příště rád využiju služeb vaší kanceláře.
Dagmar Buchtová 15. 12. 2014
Velké díky panu Petrovi Urbanovi za zprostředkování bydlení. Spolupráce s ním byla vždy bezproblémová. Je velice vstřícný a velký profesionál. Jako makléře mohu pana Urbana vřele doporučit. Ještě jednou díky a přeji jen samé milé klienty!!!
Blanka Marková 15. 12. 2014
Velké poděkování Ing Urbanovi a Mgr Poulovi za velmi vstřícné, rychlé a seriozní jednání. Perfektně odvedená práce. Pánové jste bezkonkurenčně nejlepší. Všude Vás vychvaluji.
Přidat referenci