Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Magdalena Popelkova 28. 11. 2014
Moc děkujeme p.Ivě Tesařové za profesionální přístup při prodeji nemovitosti. Vše zařídila, vyřídila, poradila, zajistila dokumenty, atd. atd... Ještě jednou díky!
Jana Jirků 13. 11. 2014
Opakovaně pronajímám byty přes společnost Bravis. Je zde obrovská výhoda, že jako pronajímatel neskončím v hromadě "nabraných" nemovitostí, které posléze nikdo z makléřů již nemá v hlavě. Velmi mě těší, že zde mám "svou" makléřku, která má neustále v patrnosti mou nemovitost a aktivně ji nabízí i klientům, kteří si můj konkrétní byt nevyhlídli na megaserverech s nabídkami k pronájmu. Za to jí chci velmi poděkovat a těším se na další spolupráci.
Marie Flekalová 12. 11. 2014
Vysoce profesionální přístup, aktivní, za krátkou dobu dojednala pronájem. Paní Horáková byla vždy dochvilná, přesná. Působí příjemně, vzbuzuje důvěru. V budoucnu by jsme se chtěli obracet výlučně na ní. Při obchodu je znát, že má zkušenosti, umí odhadnout situaci a správně vybrat nájemníka. Spolupracovala při našich připomínkách ve smlouvě a to tak, že na maily odpověděla rychle a to i ve v pozdních hodinách i o víkendu. Spolupráce s ní nás těšila, celou agendu vzala na sebe a vše vybavila. Děkujeme.
Martin Štěpánek 11. 11. 2014
Spolupráce s paní Lucií při pronájmu bytu byla perfektní. Profesionální a příjemné jednání, vstřícnost, precizní příprava smluvních dokumentů, špičkově nafocený interiér nemovitosti. Doporučuji!
Blanka Spoustová 11. 11. 2014
Jsem maximálně spokojena s prací realitní kanceláře Bravis a zejména pak s makléřkou Lucií Frydrychovou.
Eva Symerská 7. 11. 2014
Děkujeme za služby RK BRAVIS, slečně Lucii Frydrychové za profesionální přístup a zajištění pronájmů dvou větších bytů v Brně.
Z. Škrabalová 7. 11. 2014
Slečna Frydrychová je naše letitá real. makléřka a s jejími dovednostmi, ochotou, inteligencí, jazykovým vybavením a sympatičností jsme nesmírně spokojeni. Naprosto nepřichází do úvahy, aby jsme ji v případě uvolnění bytu neoslovili, nebo dokonce vyměnili, za jinou Vaši makléřku, makléře.
Klimeš 6. 11. 2014
Maximální spokojenost a můžu jen doporučit!
Lenka 6. 11. 2014
Chci velmi poděkovat paní makléřce Zuzaně Dočkalové za rychlé a profesionální vyřízení pronájmu našeho bytu. Nájemce našla velmi rychle a podle našich požadavků. Připravila veškeré podklady ve výborné kvalitě a rychle. Příště se na Bravis určitě obrátím znovu!
Jan Vávra 6. 11. 2014
Byl jsem velmi spokojen s prací Zuzany Dočkalové, vše proběhlo velmi rychle , profesionálně a korektně k oběma stranám. Hodlám její služby i nadále využívat.
Přidat referenci