Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Dagmar Buchtová 15. 12. 2014
Velké díky panu Petrovi Urbanovi za zprostředkování bydlení. Spolupráce s ním byla vždy bezproblémová. Je velice vstřícný a velký profesionál. Jako makléře mohu pana Urbana vřele doporučit. Ještě jednou díky a přeji jen samé milé klienty!!!
Blanka Marková 15. 12. 2014
Velké poděkování Ing Urbanovi a Mgr Poulovi za velmi vstřícné, rychlé a seriozní jednání. Perfektně odvedená práce. Pánové jste bezkonkurenčně nejlepší. Všude Vás vychvaluji.
Bc. Monika Schreinzerová 15. 12. 2014
Ráda bych touto cestou poděkovala makléřce Lucii Frydrychové. Jsem maximálně spokojena s její prací. Zejména oceňuji její profesionální přístup, pohotovost a loajalitu.
Pavel Slavík 15. 12. 2014
Skvělá práce a podpora ze strany realitní makléřky. Prodej nemovitosti proběhl naprosto podle mých představ a mohu osobně jen doporučit. Mohu říct, že díky mé předchozí zkušenosti s jinou realitní společností byl přístup společnosti Bravis naprosto bezproblémový a až nad očekávání kvalitní.
Petr Hrubý 10. 12. 2014
Dobrý denChtěl bych tímto ocenit profesionální a pohodový přístup a pomoc p.Moniky Horákové při pronájmu mých nemovitostí. Příště se opět na ni obrátím.Jěště jednou děkujiPetr Hrubý (spokojený klient)
Konvička 10. 12. 2014
Byl jsem velmi spokojen s prací Kateřiny Pachlové, vše proběhlo velmi rychle , profesionálně a korektně k oběma stranám. Hodlám její služby i nadále využívat.
Hromková Kateřina 10. 12. 2014
Dobrý den,
děkuji za pomoc pí.Pachlové při pronájmu mé nemovitosti. Vše proběhlo rychle a pí. Pachlová na veškeré dotazy reagovala obratem a vše bylo bylo vyřízeno k mé spokojenosti.

s pozdravem

Mgr.Kateřina Hromková
Helena Jordánová 9. 12. 2014
Byla jsem opravdu velmi spokojena, jak s rychlostí pronájmu, tak s přístupem slečny Frydrychové. Profesionální, vstřícná, vše řešila s přehledem, cizojazyčná komunikace skvělá, mohu říci: nadstandardní služby. Příště znovu s BRAVIS REALITY a slečnou Frydrychovou.
Dr. V. Killingerová 8. 12. 2014
Obrátila jsem se o pomoc při koupě "životní" nemovitosti, neboť se nejedná o malou finanční částku a bohužel ji nabízela jiná realitní kancelář, která je pro mne zcela neznámá. Díky tomu jsem se přesvědčila, že jsem měla hned v počátcích vzájemných kontaktů velmi dobrou intuici, když jsem se obrátila právě na Vaši real. kancelář. S vysoce profesionálním, nesmírně obětavým a vstřícným přístupem paní Tesařové jsem se setkala jako obvykle. Navíc si nesmírně cením, jako laik v této oblasti, možnosti právních konzultací s velmi erudovaným, precizním a zejména v dané problematice velmi zkušeným Mgr. Poulem. Je to velmi moudré mít takového odborníka v rámci real. kanceláře a já jsem vám všem nesmírně vděčná, že jste mi v nelehkých, psychicky vypjatých chvílích podali pomocnou, odbornou ruku a pomáháte mi, pro mne v náročné situaci, se orientovat a spolupracovat. Dr. V. Killingerová
Tomáš Trčka 1. 12. 2014
Rád bych poděkoval za bezproblémový a rychlý prodej bytu RK Bravis a hlavně paní Tesařové se kterou jsme byli naprosto spokojeni. Její přístup byl profesionální , ale zároveň také příjemný a milý. Můžeme určitě doporučit ...
Přidat referenci