Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Bohuslava Kůrová 8. 6. 2014
Máme první zkušenost s realitní kanceláří a musíme říci, že spolupráce byla naprosto perfektní.Pan makléř P.Urban se postaral od začátku až do konce o vše, co bylo potřeba k pronájmu bytu.Byt byl pronajat během týdne a i po předání bytu nájemcům se realitní kancelář dále stará o převody, přepisy,.... a pořád jsme v kontaktu v případě nějakého problému.Jsme spokojeni na 200% a v případě prodeje a pronájmu se vždy obrátíme a tuto realtní kancelářa věříme, že budeme opět spokojeni. Vždyť i naši příbuzní , kteří nám doporučili tuto realitní kancelář, byli spokojeni.Ještě jednou děkujeme pane Urbane. manželé Kůrovi
Milan a Svatuše 8. 6. 2014
Dobrý den,

pomohl jste nám vybrat dobré nájemníky. Jsme s nimi velmi spokojeni, doufáme, že i oni s námi.

Chmelíkovi


Dana Suchánková 5. 6. 2014
Dobrý den , jsem velice spokojená s Vaším makléřem panem Urbanem spolupracuji s ním delší dobu a nikdy jsem neměla dojem že ho něčím obtěžuji právě naopak poradí s úsměvem děkuji Dana Suchánková.
MUDr. Eva Wechslerová 2. 6. 2014
Dobrý den. Chtěla bych touto cestou poděkovat Vaší makléřce - pí. Zuzaně Dočkalové za neuvěřitelnou ochotu, profesionální jednání, přesnost a spolehlivost při našem jednání. S pozdravem a přáním hezkého dne MUDr. Eva Wechslerová
Pavla Nohelová 22. 5. 2014
Oceňujeme ochotu, vstřícnost a trpělivost p. Matouškové při zprostředkování pronájmu atypického bytu.
Michal Pospíšil 21. 5. 2014
Průběh transakce naprosto bez problémů. Profesionální a s odbornou péčí.
Zlata Balunová 14. 5. 2014
Přístup paní Matouškové byl profesionální a napomohl k hladkému průběhu při pronájmu bytu, ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Radek Drochytka 5. 5. 2014
Dobrý den,
tímto bych Vám chtěl, paní Matoušková, velmi poděkovat za Váš profesionální přístup při prodeji našeho pozemku v Ochozi u Brna. Vše zatím v pořádku a bez komplikací. Ještě jednou děkuji.
Andrea Kürtenová 28. 4. 2014
Tímto bych chtěla poděkovat za profesionální přístup a rychlé zprostředkování nájemníka při pronájmu mého bytu makléřce paní Ivaně Matouškové. Paní Matouškovou vřele doporučuji i ostatním potenciálním klientům společnosti Bravis reality.
Manželé Pavlokovi 28. 4. 2014
Chtěli bychom tímto velmi poděkovat Vaší makléřce paní Ivaně Matouškové za urychlené zajištění nájemce do našeho bytu. Spolupracovali jsme s paní Matouškovou již podruhé během jednoho roku a opět jsme velmi ocenili její ochotu, vstřícnost a aktivní a profesionální přístup.
Přidat referenci