Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Igor Jelínek 4. 4. 2014
Chtěl by poděkovat RK Bravis a zejména slečně Schönwälderové za profesionální a aktivní přístup při zprostřekování pronájmu mého bytu. Její příjemné vystupování s výbornými komunikačními schopnostmi umožnilo sladit požadavky poptávajícího a nabízejícího k oboustranné spokojenosti. Ještě jednou děkuji a přeji hodně dalších spokojených klientů.
Dana Navrátilová 1. 4. 2014
Děkujeme p. Matouškové ze porozumění a přístup k nám při prodeji našeho bytu, že dokázala s námi bez problémů proplout všemi úskalími. Víme, že prodej našeho bytu byl poněkud atypický, o to víc jí děkujeme.
Manželé Janíkovi 13. 3. 2014
Realitní makléřka slečna Monika Schönwälderová je dokonalý profesionál. Spolupráci s ní je možno vyjádřit těmito slovy - slušnost, vstřícnost, dochvilnost, pečlivost, spolehlivost a jazyková vybavenost. Byli jsme zcela spokojeni a chceme jí tímto velice poděkovat. Pokud bychom potřebovali zase obdobné služby, určitě se na ni obrátíme.
Petra Havlíčková 12. 3. 2014
Chtěla bych touto cestou poděkovat za profesionální přístup a rychlé vyřízení pronájmu našeho bytu. Určitě se na Vás opět obrátím.
Děkuji Havlíčková Petra
Pokorný Pavel a Marie 12. 3. 2014
Vážená paní Ing. Bednářová,
náš syn Petr má prostřednictvím vaší RK pronajat byt 3+kk v Brně na dobu určitou. Nájemce však zcela bezprecedentním způsobem a naprosto bez respektování podmínek uzavřené nájemní smlouvy chtěl ukončit pronájem bytu. Na schůzce s nájemcem a zástupci vaší RK makléřkou slečnou Lucií Frydrychovou a právním zástupcem, za účasti zplnomocněného synova zástupce Pavla Pokorného, pak byla tato krizová nestandardní situace řešena. Díky perfektní připravenosti vašich zástupců a pádných právních argumentů bylo dosaženo dohody o ukončení nájmu bez dalších případných nepříjemností a soudních tahanic.
Chtěli bychom proto touto cestou poděkovat právnímu zástupci za profesionální přístup a fundovanou pomoc při vyřešení této nestandardní situace, zapřičiněné nesolidností nájemce.
Se službami vaší RK jsme velmi spokojeni a hodláme je využívat i nadále. Ještě jednou děkujeme

Pavel a Marie Pokorní

Pokorný Pavel a Marie 11. 3. 2014
Děkujeme tímto slečně Lucii Frydrychové za perfektní služby,spojené s pronájmem bytu našeho syna. Byli jsme příjemně překvapeni jejím vstřícným a profesionálním jednáním, ochotou a spolehlivostí, s jejími službami jsme velmi spokojeni.
Martina 3. 3. 2014
S realitní kanceláří BRAVIS jsem nadmíru spokojená. Během měsíce jsem měla pronajatý byt bez sebemenších starostí a milým přístupem makléřky Zuzany. Je milá, usměvavá, ochotná a dělá svou práci na jedničku. Takto kdyby fungovali všechny firmy a úřady, žijeme v ráji.
Moc děkuji a příště volám jedině BRAVIS :-).
Jiří Kepák 28. 2. 2014
Chtěl bych poděkovat realitní makléřce Zuzaně Dočkalové za spolupráci a bezproblémový pronájem bytu.Velmi rád jsem využil její služby v profesionálním přístupu.Určitě se velmi rád obrátím na p.makléřku pokuď by bylo potřeba.Vřele doporučuji !!!!! Jiří Kepák
Jaroslav Chlup 25. 2. 2014
Chtěl bych touto cestou poděkovat slečně Monice Schönwälderové za její vstřícný přístup a neskonalou trpělivost při zprostředkování pronájmu mého bytu. Se službami RK Bravis reality jsem velmi spokojen.
Jarmila Poláková 16. 2. 2014
Byla jsem velmi spokojena se spoluprací s Vaší kanceláří (makléřka Zuzana Dočkalová) při pronájmu rod. domu. Zejména oceňuji rychlé a spolehlivé jednání a příjemné vystupování.
Přidat referenci