Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jaroslav Chlup 25. 2. 2014
Chtěl bych touto cestou poděkovat slečně Monice Schönwälderové za její vstřícný přístup a neskonalou trpělivost při zprostředkování pronájmu mého bytu. Se službami RK Bravis reality jsem velmi spokojen.
Jarmila Poláková 16. 2. 2014
Byla jsem velmi spokojena se spoluprací s Vaší kanceláří (makléřka Zuzana Dočkalová) při pronájmu rod. domu. Zejména oceňuji rychlé a spolehlivé jednání a příjemné vystupování.
Jan Kryčer 14. 2. 2014
Rád bych touto cestou po osmileté zkušenosti vyjádřil poděkování vaší makléřce p.Tesařové. Jsem velmi skoupý ve vyjadřování pochval, ale myslím, že po tak dlouhé zkušenosti je třeba ocenit její absolutně profesionální přístup a především znalosti v oboru. Poznal jsem v průběhu let i jiné makléřky vaší firmy, ale žádná jejích kvalit nedosahuje.
Roman Volf 6. 2. 2014
Touto cestou bych chtěl poděkovat za dosavadní spolupráci paní Frydrychové, která vždy dodrží to, co slíbí, pracuje hbitě a přitom naprosto precizně. Takto si představuji práci profesionála a člověka znalého oboru.
Michal Pavelka 3. 1. 2014
Na konci r. 2013 jsem se rozhodl pronajmout byt a oslovil Bravis Reality. Spolupráce s realitním makléřem p. Urbanem byla od začátku do konce bezproblémová. Byt se podařilo pronajmout v řádu dnů. Oceňuji především profesionální přístup pana makléře, rychlé jednání, kompetenci v právních otázkách, kvalitně zpracované smlouvy. Přeji mnoho úspěchů a stejně spokojených klientů.
Martin Soural 1. 1. 2014
Se službami realitní kanceláře BARVIS REALITY jsem byl velice spokojen, jmenovitě s p. Ing Petrem Urbanem, který je dle mého názoru velice profesionální makléř s perfektním přístupem ke klientovi.
Helena Malá Ing 31. 12. 2013
Dobrý den,
děkuji za úspěšnou spolupráci s RK Bravis reality, jmenovitě s p. Ing.Urbanem, který byl rádcem s rychlou úpravou bytu pro focení, bleskově zpracoval nabídku a do 3 dní mi nabídl nájemce, se kterými jsem uzavřela smlouvu o pronájmu. Ing. Urban také zpracoval Nájemní smlouvu, zahnující změny dle NOZ, které bych těžko hledala.
Ještě jednou děkuji, přeji úspěšný rok 2014 celé RK Malá

Pavel Hosan 31. 12. 2013
S prací pana Urbana jsem maximálně spokojen mohu jeho služby jednoznačně doporučit. V průběhu zprostředkování prodeje nemovitosti jsem oceňoval zejména jeho profesionální přístup a dodržení všech dohod, vysoké nasazení a "tah na branku". Celý proces byl díky tomu velmi rychlý a hladký. Děkuji a těším se na další budoucí spolupráci.
Ing. et ing. Tomáš Odehnal 31. 12. 2013
Ing. Urban je profesionál a s jeho službami jsem byl velice spokojen. Je flexibilní, spolehlivý a těším se na další spolupráci.
Irena Kunovská 26. 11. 2013
Spolupráce s paní Dočkalovou byla velmi dobrá. Byla vždy velmi ochotná, vstřícná, byt pronajala během 1 týdne!! Naprosto profesionální jednání, vše zařídila a domluvila přesně podle mých představ. Jsem s její prací naprosto spokojena, navíc je moc milá a ochotná. Vřele tuto makléřku všem doporučuji a ráda se na ni vždy obrátím.
Přidat referenci