Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Pavla Macháčková 19. 11. 2013
Chtěla bych velmi pochválit Ivanu Matouškovou za profesionální přístup, byt jsme s její pomocí prodali za super cenu, za týden po dohodnuté spolupráci přišla s klientkou, která byla přesně pro daný typ bytu a stala se kupující. Zvlášťe bych vyzdvihla její osobité, suverénní a zároveň velmi vstřícné a přátelské jednání....Pokud bych chtěla pomoci s prodejem nebo koupí nemovitosti v budoucnu, určitě se obrátím na tuto realitní makléřku, moc děkuji za spolupráci.
Eva Kocmanová 12. 11. 2013
Byla jsem velmi spokojena se službami poskytnutými realitní makléřkou Danou Takeda. Vystupovala vždy korektně, byla objektivní, jednala v zájmu pronajímatele i nájemce, byla vstřícná a ochotná. Co slíblila, vždy splnila. Byt pronajala během krátké doby. Nájemce-cizince informovala velmi detailně anglicky o obsahu nájemní smlouvy a zpúsobu účtování služeb. Při dalším pronájmu se na ni zase obrátím a doporučím ji i známým.
SB 12. 11. 2013
Se službami BRAVIS a paní Matouškovou jsme byli velmi spokojení, děkujeme!
Procházková 7. 11. 2013
Dobrý den,chtěla bych tímto poděkovat RK Bravis a především Vaši makléřce paní DaněTakedy za úžasně rychle a bezproblémově uzavřenou smlouvu o pronájmu našeho bytu. Má profesionální a velmi vstřícný přístup a ráda její služby doporučím svým známým.
Vinklerová 15. 10. 2013
S realitní makléřkou Danou Takedou jsem byla velmi spokojena, pronájem bytu byl uskutečněn dle mých představ, včetně podpisu smlouvy a předání.
Jaroslava Konrádová 11. 10. 2013
Všem majitelům nemovistostí mohu s klidným svědomím doporučit společnost BRAVIS reality. Makléřka Dana Takeda pronajala můj byt velmi rychle a našla nám sympatického nájemníka. Vše proběhlo na vysoce profesionální úrovni a s úsměvem:) Doporučuji.
Ing. Pavel Břoušek 11. 10. 2013
Po pravdě řečeno, nejprve se víc jak půl roku nedařilo pronájem sjednat, ale jak se věci ujala paní Dana, události dostaly spád, prohlídky měla dobře zajištěné a nakonec pronájem v celkem krátkém čase sjednala. Mohu ji doporučit.
jelínek 8. 10. 2013
Skvělá spolupráce s paní makléřkou. Můžeme jen doporučit.
Mgr. Margita Veberová 6. 10. 2013
BRAVIS reality jsem si vybrala na základě doporučení našich přátel, kteří využívají Vaše služby při pronájmu nemovitostí opakovaně a s vysokou spokojeností. Mohu s nimi jen souhlasit. Od počátku jsem se setkala s příjemným, slušným a vysoce profesionálním jednáním. Ihned po náboru převzala náš pronájem paní Dana Takeda, která se mnou byla neustále v kontaktu, byla velmi příjemná, uměla poradit, postarala se o vše pořebné. Respektovala naše preference, stejně jako preference zájemců, což vedlo k vzájemné spokojenosti a rychlému uzavření smouvy. Děkuji
Marie Švédová 4. 10. 2013
Děkuji makléřce paní Ivaně Matouškové za prodej našeho RD, za trpělivost a velkou ochotu a profesionální přístup. Moc děkujeme, Bravis i paní makléřku mohu jen doporučit. Švédová Marie
Přidat referenci