Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Plchová Jindra 24. 10. 2012
Spolupráce s p. Kusákem byla výborná, velmi profesionální přístup, ochotný, vstřícný. Ve všech ohledech jsem byla velmi spokojena. V budoucnu se i nadále chci obracet na vaši společnost.
Michal Ševčík 24. 10. 2012
Dobrý den, chtěl bych touto cestou poděkovat makléřce paní Tesařové, za provesionální a nadstandardní služby, související s prodejem RD. Všem, kteří by služby realitní kanceláře Bravis reality a makléřky p. Tesařové hledali, vřele doporučuji.
Georgi Georgiev 22. 10. 2012
Rád bych poděkoval panu Jiřímu Kusákovi za rychlé, spolehlivé a velice vstřícné jednání ohledně pronájmu mého bytu. S RK Bravis spolupracuji již delší dobu a rozhodně bych nevolil jinak. Děkuji
MUDr Pavel Hykel 21. 10. 2012
Zuzana Docekalová pronajala nás byt v rekordním case za podmínek ztízených nasí neprítomností v Brne.
Schválení a podepsání nájemní smlouvy jsme provedli on-line, vse probehlo hladce k nasí úplné spokojenosti.
Vsechny ´problémy, které se pri jednání vyskytly resila pruzne, rychle a profesionálne. Pri dalsím pronájmu se rádi
na ni s dúverou obrátíme.
Hana Filová 19. 10. 2012
OPĚT jsem byla velice spokojena se zajištěním pronájmu mého bytu. Znovu jsem se obrátila na makléře Jiříka Kusáka - který již zná mé představy a pronajal můj byt rychle, profesionálně a k mé úplné spokojenosti! Super!
Bc.Šárka Čoupková 15. 10. 2012
Měli jsme možnost při pronájmu bytu spolupracovat s paní Večeřovou. Její profesionální přístup, znalost trhu, prostředí a v neposlední řadě i výborný odhad na lidi a rychlost a kvalita práce nám byl obrovským přínosem. Při dalších pronájmech nemovitostí se budeme již obracet výhradně na její osobu. Byli jsme maximálně spokojeni. Ještě jednou velké díky.
Monika Benson 7. 10. 2012
Pro pronajem naseho bytu jsme si vybrali Vasi spolecnost a jsme velmi radi, ze jsme tak ucinili. Od Vasi maklerky Moniky se nam dostalo absolutne profesionalniho pristupu s pocitem, ze se na ni muzeme ve vsem spolehnout ci kdykoli se na ni obratit s jakymkoli dotazem! Diky jeji efektivnosti, prijemnemu vystupovani a presnemu pochopeni nasich pozadavku, se nam podarilo pronajmout byt ve velmi kratkem casovem obdobi. Za to ji moc dekujeme a tesime se na dalsi spolupraci v budoucnu. :-)
Pištěková 4. 10. 2012
Děkuji slečně Lence Švábenské za profesionální přístup při pronájmu mého bytu. Ocenila jsem její příjemné vystupování, znalost veškerých potřebných informací, flexibilitu a ochotu vyjít klientovi vstříc, což jistě také přispělo k rychlému nalezení vhodného nájemníka. Pohotově reagovala i na veškeré požadavky týkající se smluv a zodpověděla všechny otázky, které jsem jako pronajímatel kladla.

Ráda Vašich služeb znovu využiji a samozřejmě doporučím RK Bravis reality svým známým.

S pozdravem

Pištěková
Marcela Hortová 3. 10. 2012
Se službami Bravis Reality jsem byla velice spokojená a to již několikrát, vždy to bezvadně funguje, lidé u vás jsou vstřícní a rychlí, důkazem výborné spolupráce s vámi je, že se na vás obracím opakovaně již několik let a také jsem vás nyní doporučila dál, což je asi nejlepší vizitka. Věřím, že si tento kredit ponecháte a že i nadále budeme úspěšně spolupracovat.

Marcela Hortová
Rudolf Welšmíd 2. 10. 2012
byl jsem velice spokojen, bez jeji pomoci bych byl bezradny. Vrele doporucuji pani Večeřovou
Jeste jednou Vam moc dekuji
Přidat referenci