Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Romana Nováková 7. 9. 2012
Chtěla bych poděkovat paní Tesařové a celému kolektivu realitní kanceláře BRAVIS, kteří se podíleli na prodeji našeho bytu. Nikdy bych nevěřila, že je možné prodat nemovitost v tak krátké době a ke spokojenosti obou stran. Paní Tesařová je vyjímečný člověk, nejen že jednala rychle, mile, ale hlavně s lidským přístupem. Díky
Vladka Formanová 7. 9. 2012
Ráda bych poděkovala za perfektní servis a vstřícnost paní Ondríkové.
Anet 6. 9. 2012
Dobrý den,Chtěla,bych poděkovat paní Večeřové,která se postarala o to,abych s dcerkou bydlela,podle svých představ a dokázala,celou vzniklou situaci zachránit,přesto,že to nebyla její vina.Děkuji a přeji mnoho spojených klientů,jako jsem já...
Martina 4. 9. 2012
Chtěla bych poděkovat Realitní kanceláři BRAVIS a paní makléřce Haně Večeřové za skvělou spolupráci při pronájmu našeho bytu. Profesionální přístup, jednání a jazykové znalosti,které prokázali jsou na výborné úrovni.
S plnou důvěrou se kdykoliv obrátím znovu na tuto realitní kancelář, protože nejen Hana Večeřová, ale i slečna Lenka Švábenská odvedla bezchybnou spolupráci.
Zdařilová 4. 9. 2012
Ráda bych poděkovala paní Ivě Tesařové za její vysoce profesionální, přátelské a empatické jednání při prodeji mého domu. Spolupráce s ní je opravdu radost, a proto budu její služby doporučovat všem, kteří také potřebují prodat nebo koupit nemovitost. Ještě jednou moc děkuji a přeji další spokojené klienty.


Hana Marušová 4. 9. 2012
Spolupráce s Vámi předčila všechna moje očekávání a servis, který nabízíte, je opravdu luxusní a na skutečně profesionální úrovni. Moc Vám děkujeme a pokud to bude z Vaší strany možné, budeme se v budoucnu obracet již jen na Vás. Pokud by se na Vás v budoucnu změnil kontakt, dejte nám prosím vědět, neradi bychom na Vás ztratili spojení.
Hana Marušová 4. 9. 2012
Moc děkuji makléřce Lucii Ondríkové za luxusní servis při pronajímání našeho bytu. Jsme ji neskutečně vděční za vše, co předcházelo rychlému úspěšnému pronajmutí. Rádi se staneme jejími stálými klienty a budeme ji doporučovat všude, kde to jen půjde.
Jaroslav Palla 3. 9. 2012
Mám trošku menší zpoždění, nicméně cítím jako důležité na tomto místě poděkovat slečně Paziové za její profesionální přístup k mé poptávce na pronájem bytu. Slečna makléřka byla nejen ochotna flexibilně se přizpůsobit termínu naší prohlídky, ale navíc řešila veškeré mé dotazy a přání s maximální péči a profesionalitou jí vlastní. V bytě již bydlím déle než dva měsíce a musím říci, že slečna makléřka maximálně splnila mé požadavky a našla mi perfektní byt ve skvělé lokalitě. Nezbývá tedy nic jiného než ještě jednou poděkovat slečně Paziové a to především proto, že předčila všechna má očekávání a na mé poptávce pracovala nad rámec jejich povinností. Přeji Vám mnoho dalších spokojených klientů !!! S pozdravem Jaroslav Palla
Hana Krejzková 3. 9. 2012
Chtěli bychom moc poděkovat za naprosto bezkonkurenční servis paní Tesařové. Pomohla nám pronajmout byt ve velmi krátké době. Její vřelý a přátelský přístup, profesionalitu a veškeré její jednání hodnotíme velmi pozitivně, proto budeme její služby doporučovat všem, kteří také potřebují pronajmout, prodat nebo koupit nemovitost. Ještě jednou moc děkujeme a přejeme hodně úspěchů. Hana Krejzková
ˇMilena Holcová 1. 9. 2012
Letos jsme se stěhovali do Prahy a bylo nutno prodat náš brněnský byt. Jako většina lidí jsme podlehli dojmu, že je výhodnější poradit si bez realitky. Přinejmenším finančně a vůbec, tohle přece v době internetu nemůže být problém. Omyl. Může. Jde to neuvěřitelný opruz, kdy se vám do bytu hrnou davy jako do muzea jen tak, na prohlídku. A to nemluvím o nečekaných nástrahách při konečném převodu, kdy je nutno složit peníze, provést změnu v katastru, vyřídit záležitosti s převodem plynu a elektřiny a vůbec. Tik ve víčku, hrůza. Toho všeho jsme byli nakonec ušetřeni díky realitce Bravis, jmenovitě makléřce paní Ivě Tesařové. Jemné, elegantní a přitom spolehlivě pevné jednání. Když jsme zjistili, že se skutečně nemusíme o nic starat, urgovat, hlídat, ověřovat, že jsme v pevných rukou, které nás citlivě vedou k cíli, zmocnilo se nás mírné delirium. Možná to není úplně obvyklé, ale ve chvíli, kdy se o nás začali starat profesionálové, spadl z nás betonový panel. Ráda přiznávám, že s realitní kanceláří Bravis máme tu nejlepší zkušenost a bez rozpaků ji mohu doporučit všem přátelům.
Takže díky a jestli ještě někdy, tak s Vámi.
Milena Holcová

Přidat referenci