Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Hana Marušová 2. 10. 2012
Ve velmi krátké době jsme využili služeb paní Ondríkové a opět jsme byli maximálně spokojeni. Spolupráci s Bravisem a konkrétně paní Ondríkovou velmi vřele doporučuji!
mgr. Huberová 2. 10. 2012
Rychlost-vstřícnost-profesionalita
Vladimír Beránek 27. 9. 2012
Děkuji za profesionální spolupráci,která se nečekaně protáhla o několik měsíců (bez viny makléře). I když celá záležitost jěště není úplně dokončena, můžu již dnes všechno velmi positivně klasifikovat. Výborně !!
Ing.arch.Michal Příkazský 26. 9. 2012
Dobrý den,
Záležitost ohledně prodeje mé nemovitosti je zdárně ukončena.
Děkuji Vám slečno Doupovcová za celý proces, trpělivost a vstřícnost a budu se těšit na další spolupráci.
S pozdravem
Ing.arch.Michal Příkazský
Renata Kovářová 26. 9. 2012
Moc děkuji paní Švábenské za pomoc při pronájmu bytu i za řešení veškerých komplikací, které se v průběhu pronájmu vyskytly. S Vašimi službami jsem nad míru spokojena, proto i do budoucna jich budu využívat a dál předávat kladné reference.
Roman Volf 25. 9. 2012
Timto chci podekovat pani Vecerove, diky ktere se nemovitost pronajala. Vse probehlo hladce a rychle-tak by to melo vypadat.
Hana Netolická 25. 9. 2012
Děkuji paní Večeřové za velmi profesionální přístup a rychlé jednání při pronájmu bytu. Služby realitní kanceláře doporučuji a těším se na další spolupráci.
Hrdinová Martina 17. 9. 2012
Oslovila jsem poněkolikáté paní Ivu Tesařovou na pomoc s pronájmem bytu a opět nezklamala.Profesionálním způsobem a hlavně rychle vše vyřídila a našla mi slušné podnájemníky.Děkuji
Irena Šašinková 14. 9. 2012
Po dlouhé době jsem se v rámci řešení pracovních záležitostí setkala s jednáním na vysoce profelsioní úrovni. A co víc, bylo to velmi příjemné. Chtěla bych touto cestou ještě jednou poděkovat paní Ivě Tesařové nejen za zprostředkování pronájmu bytové jednotky, ale především za její přístup ke klientům a způsob vedení jednání. Všem vřele doporučuji. Pouze škoda, že těchto zkušeností není více.
Daška Petr 11. 9. 2012
Při prodeji chaty , jsem se obrátil na tuto realitní kancelář.Zde se mě ujala pí Ivana Taseřová , která mě pravdivě informovala o postupu při prodeji chaty.Velice příjemné a profesionální vystupování mě umožnilo bezstarostně , včetně úředních a právních věcí , mít vše v pořádku vyřízeno. Děkuji Daška Petr V Brně dne 11.9.2012
Přidat referenci