Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Martin Jonáš 13. 7. 2012
Děkuji za vynikající přístup realitní makléřky Zuzany Dočkalové. Její profesionální přístup vedl k rychlému pronajmutí mého bytu. Vše proběhlo bez problémů a podle mých představ.
Veronika Trnena 9. 7. 2012
Touto cestou chci vyjádřit poděkování zaměstnancům realitní kanceláře BRAVIS (jmenovitě Lence Švábenské a Daniela Riedlové) za ochotu a vstřícnost při jednání, za individuální přístup, flexibilitu a respektování ne vždy standardních požadavků ze strany klienta. Jsem ráda, že naše spolupráce nekončí a můžeme se na paní Lenku Švábenskou kdykoliv s důvěrou obrátit.
Kateřina Kohutová 4. 7. 2012
Dobrý den,
ráda bych zde poděkovala pí. makléřce Paziové za její absolutně profesionální práci při našem hledání podnájemníků do bytu. Na paní Paziovou, tím pádem tak na tuto realitní kancelář Bravis reality jsem dostala tip od mé známé, která byla rovněž jako já nad míru spokojena s Vašimi službami. Pro zajímavost musím ještě podotknout, že nové podnájemníky jsem díky profi práci paní Paziové sehnala za neuvěřitelných 5 hodin! A bylo po starostech :-)
Takže ještě jednou DĚKUJI a určitě tuto RK doporučuji!!...už jen proto, že se můžu s jakýmikoliv nečekanými problémy ohledně podnájemníků na ni obrátit.
Eva Kábová 27. 6. 2012
Děkuji, se spoluprací jsem byla spokojena. EK
Jana Baráková 27. 6. 2012
Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat Radce Doupovcové za ochotu a vstřícnost při pronájmu bytu.
Jana Baráková
Richard Blanka 22. 6. 2012
Rád bych poděkoval touto cestou raelitní makléřce Lence Švábenské, která svým enormním nasazením, příjemným a vstřícným jednáním byla velice nápomocna úspěšné realizaci pronájmu bytu a rodinného domu.
Martin Pečinka 12. 6. 2012
dobrý den, děkuji slečně Mamulové za její profesionální přístup ke klientům a rád předám doporučení svým známým.
Milan Stuchlík 10. 6. 2012
Rád bych touto cestou poděkoval paní Lucii Ondríkové a paní Radce Doupovcové za prvotřídní služby poskytnuté při pronájmu mého bytu. Velmi jsem ocenil pro-klientsky orientovaný přístup, vysokou kvalitu služeb a vstřícnost při plnění mých požadavků. Po velmi špatné zkušenosti s konkurenční realitní společností mě firma Bravis příjemně překvapila.
Olga Fürlová 10. 6. 2012
Děkuji slečně Zuzaně Dočkalové za rychlou realizaci a profesionální jednání při pronájmu bytu,
byla jsem velmi spokojena s vašimi službami.
Ing.František Pokorný 6. 6. 2012
Rád bych se vyjádřil ke spolupráci s Vaši firmou ve věci pronájmu bytu.Její reakce na naši poptávky byla blesková-
během několika hodin přijela na jednání a seznámila se s nabídkou.Velice rychle se zorientovala a pak jsem měl jenom já na starosti připravit co nejdříve byt na focení ,nabídka uchazečů -rozhodnutí a vlastní realizace.Dá se konstatovat,že v její práci jsem ji vlastně brzdil dokončovacími pracemi v objektu.Její perfektní a věcné vystupování velice hodnotím.
Carpe diem.
Pokorný
Přidat referenci