Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Olga Fürlová 10. 6. 2012
Děkuji slečně Zuzaně Dočkalové za rychlou realizaci a profesionální jednání při pronájmu bytu,
byla jsem velmi spokojena s vašimi službami.
Ing.František Pokorný 6. 6. 2012
Rád bych se vyjádřil ke spolupráci s Vaši firmou ve věci pronájmu bytu.Její reakce na naši poptávky byla blesková-
během několika hodin přijela na jednání a seznámila se s nabídkou.Velice rychle se zorientovala a pak jsem měl jenom já na starosti připravit co nejdříve byt na focení ,nabídka uchazečů -rozhodnutí a vlastní realizace.Dá se konstatovat,že v její práci jsem ji vlastně brzdil dokončovacími pracemi v objektu.Její perfektní a věcné vystupování velice hodnotím.
Carpe diem.
Pokorný
Soňa a Ivan Doškařovi 6. 6. 2012
Byli jsme velmi spokojeni s profesionálním jednáním slečny Zuzany Dočkalové. Ve velmi krátké době ( 1 týden ) zajistila pronájem našeho bytu v Bystrci, respektovala naše požadavky ve výběru klienta. Soňa a Ivan Doškařovi
Radek Mrkos 6. 6. 2012
Velmi rád jsem využil služeb makléřky Zuzana Dočkalové při pronájmu bytu v Brně - Kohoutovicích. Velmi oceňuji příjemný a profesionální přístup makléřky, stejně jako výbornou jazykovou vybavenost (angličtinu), která výrazně usnadnila komunikaci se zahraničním klientem. Veškeré podklady pro uzavření smlouvy byly makléřkou připraveny perfektně a vše proběhlo zcela bez problémů. Služby realitní kanceláře Bravis reality i makléřky Zuzany Dočkalové mohu všem doporučit.

zaneta vystavilova 4. 6. 2012
pani iva tesarova je velmi prijemna pani na na vysoke urovni maklere prijemna aochotna i nad ramec povinosti jeste jednou p ive tesarove moc dekujeme za profesionalni pomoc pri koupi nasi nove zahrady dekujeme vystavilovi ahanakovi
Marek Hladik 3. 6. 2012
Rad bych timto podekoval pani Radce Doupovcove za rychle a profesionalni zprostredkovani pronajmu naseho bytu, ocenuji taktez casovou flexibilitu pri predani bytu.
Dagmar Novosádová 30. 5. 2012
Touto cestou bych i já, ráda poděkovala paní Ondríkové za pronájem bytu, který proběhl velmi rychle.
Již poněkolikáté jsem se obrátila na Vaši společnost a vždy jsem byla maximálně spokojená!
Přeji hodně úspěchů i nadále Novosádovi

Kateřina Dostálová 16. 5. 2012
V březnu jsem pronajímala byt přes tuto realitní kancelář a chtěla bych velmi poděkovat paní Ivě Tesařové za absolutně profesionální, korektní a vstřícné jednání. Jsem ráda, že jsem s touto realitní makléřkou mohla spolupracovat.
Karásková 16. 5. 2012
Dobrý den,chtěla bych touto cestou poděkovat paní Radce Doupovcové za vstřícné a profesionální jednání při pronájmu bytu.
Budu Vaší realitní kancelář doporučovat všem přátelům.S pozdravem Karásková Alena
ANB 13. 5. 2012
Zuzana Dočkalová je velice šikovná makléřka. Vystupuje profesionálně a důrazně, má příjemné jednání, byt mi pronajala velmi rychle. Chválím.
Přidat referenci