Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Hana Slováková 4. 3. 2012
Děkuji makléřce Lucii Ondríkové za spolupráci při pronájmu našeho bytu. Profesionalita, rychlé reakce, příjemné vystupování a schopnost provést obě strany jednáním tak, aby se požadavky nakonec potkaly a vše dopadlo k oboustranné spokojenosti, to jsou důvody, proč mohu Lucii Ondríkovou a Bravis určitě doporučit.
David Locker 1. 3. 2012
Dobrý den,
rád bych touto cestou poděkoval paní Ondríkové za úspěšné dotažení našeho požadavku na pronájem dokonce. Zejména děkuji za vstřícnost a rychlé reakce na naše požadavky.
Dana Suchánková 1. 3. 2012
Dobrý den,chtěla bych poděkovat paní Lucii za pronájem garsonky je velice milá a profesonální ráda se na Vás opět obátím ještě jednou děkuji Dana Suchánková.
Dana Suchánková 1. 3. 2012
Dobrý den,chtěla bych poděkovat paní Lucii za pronájem garsonky je velice milá a profesonální ráda se na Vás opět obátím ještě jednou děkuji Dana Suchánková.
Hana Foltýnová 29. 2. 2012
Při hledání nájemce bytu jsem se obrátila na základě předchozí dobré zkušenosti naší firmy na p. Lucii Ondríkovou. Zprostředkovala pronájem rychle a profesionálně, zajistila veškeré náležitosti včetně smlouvy a předání bytu,čímž nám ušetřila mnoho času. Chci proto ještě jednou poděkovat za prokázané služby a do budoucna popřát mnoho dalších úspěchů. V případě potřeby se znovu ráda obrátím na Vaši kancelář.
Kateřina Matušková 28. 2. 2012
Touto cestou bych ráda poděkovala paní Ondríkové za pronájem bytu, který proběhl velmi rychle. Zejména oceňuji přístup, který je velmi vstřícný a profesionální. Již poněkolikáté jsem se obrátila na Vaši společnost a vždy jsem byla maximálně spokojená!
Dana Turečková 25. 2. 2012
Děkuji vaší realitní kanceláři za profesionální služby.
Vaše služby už využívám delší dobu a opět jsem byla velmi spokojena.
Tentokrát díky makléřce Lence Švábenské, její ochotě a profesionalitě. Patří jí veliký dík.
S přáním mnoha úspěchů a další spolupráce Dana Turečková
Jagur 23. 2. 2012
S realitní kaceláří BRAVIS reality s.r.o. jsme jako prodávající byly velmi spokojeni...veškeré náležitosti ohledně prodeje bytu jsme konzultovali s realitním makléřem p. Mazurou, který byl velmi ochotný a vstřícný...ještě jednou bychom rádi touto cestou za služby spojené s prodejem poděkovali...společnost budeme vřele doporučovat dále...
Alena Čiperová 21. 2. 2012
Děkuji paní Daně Paziové za velmi profesionální, vstřícný a rychlý přístup při jednání o pronájmu bytu. Mohu všem doporučit spolupráci na vysoké úrovni.
Pavel Petýrek 14. 2. 2012
Byl jsem překvapen vysokou profesionální úrovní jak celé RK, tak zvláště jednáním makléřky pí. Lenky Švábenské. Jednala velmi vstřícně jak se mnou, tak potenciálními zájemci, kteří v mé přítomnosti navštívili můj pronajímaný byt. Také veškerá administrativa byla připravena všas a k mé spokojenosti. Stejně tak dobře proběhlo předání bytu, smluv a financí. Jsem velmi spokojen a v případě potřeby využiji služeb vaší RK a jmenovitě makléřky pí. L. Švábenské. Děkuji doc. MUDr. P. Petýrek, CSC.
Přidat referenci