Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Jitka Procházková 11. 5. 2012
Děkuji paní Ondríkové za rychlé a plně profesionální jednání při realizaci pronájmu bytu.
Velmi oceňuji její vstřícnost a ochotu naplnit moje požadavky na pronájem. Její zkušenosti a rady mi velmi pomohly při rozhodování o nájemci. Rozhodně chci její služby doporučit a její pomoc příště určitě vyhledám.

Jitka Procházková

Brno, 11.05.2012
Helena Sobolová 4. 5. 2012
Dobrý den, chtěla bych poděkovat Lucce Ondríkové za pomoc pronajmutí mého bytu, hlavně za bezva podnájemníky co mě našla a i když bych chtěla říct, že se těším na další spolupráci, tak pevně věřím, že mi tam ti příjemní lidé vydrží hodně dlouho :-). Luci děkuji moc, s Tebou jsem nebyla vůbec ve stresu a hlavně to proběhlo v klidečku a rychle :-). Vaši realitní kancelář velmi ráda doporučím!
Libor Vysočan 3. 5. 2012
Rádi bychom touto cestou poděkovali paní Tesařové za pomoc při pronájmu bytu, veškerá jednání proběhla v příjemné atmosféře, všechny problémy a dotazy byly řešeny rychle a precizně, byli jsme velmi spokojeni! Budeme-li v budoucnu znovu potřebovat pomoc odborníků v oblasti realit, opět se na paní Tesařovou a společnost Bravis reality obrátíme. Děkujeme! Libor Vysočan
Olga Urbanová 24. 4. 2012
Byli jsme nadmíru spokojeni. Jako bývalý realitní makléř mohu potvrdit vysokou profesionalitu této kanceláře a jmenovitě paní Tesařové. Od samého začátku - jednání s námi prodávajícími, nabídka naší nemovitosti, prohlídky, chování vůči zájemcům to vše bylo velmi příjemné a korektní. Příjemným překvapením bylo, že realitní kancelář nejen zprostředkuje prodej či koupi, ale vše zaštítí poradenstvím o možnostech způsobu koupě, právním servisem, předáním nemovitosti, dohledem nad dodržením platebních termínů, přepis energií a vše až do posledních detailů včetně odhadů a zaplacení daně z převodu nemovitosti, čímž klientům ušetří nejen čas, ale také případné problémy s finančním úřadem.Chtěli bychom touto cestou paní Tesařové poděkovat a budoucím klientům rozhodně tuto realitní kancelář doporučit protože takto mají kvalitní služby realitní kanceláře vypadat.
Olga Kingerova 21. 4. 2012
Totou cestou bych chtela podekovat pani Tesarove, za velice profesionalni a zaroven velice lidske jednani pri prodeji nemovitosti. Byla jsem s celym prubehem nad miru spokojena a preji realitni kancelari BRAVIS spoustu uspechu do budoucnosti.
Jiřina Pechová 5. 4. 2012
Ráda bych poděkovala Jiřímu za rychlé, spolehlivé a velice vstřícné jednání.
RK Bravis doporučím kde můžu. :-) J. Pechová
Erika Eliasova 28. 3. 2012
Reality Bravis --- pani Ivanaka Tesarova maklerka -- byla jsem mile prekvapena s profesionalni a korektnim pristupem
vyrizeni vsech potrebnich veci kolem nemovitosti prodeje a drive pronajmu meho bytu. * super I * Dekuji.
Mgr. Miloš Roupec 27. 3. 2012
Delší dobu spolupracuji s realitní agenturou Bravis. Uskutečnil jsem prostřednictvím agentury koupi nemovitosti a několik mých pronájmů. Jsem velice spokojený se spoluprací a rozhodně bych chtěl pokračovat. Za ochotný, vstřícný přístup a pracovitost děkuji těmto makléřům, pořadí je náhodné: Radka Doupovcová, Jiří Kusák, Dana Paziová a Iva Tesařová.
Eliška Teichmannová 20. 3. 2012
Byla jsem velice spokojena, vše se vyřídilo rychle a bez problému. Bylo vyhověno všem mým požadavkům a prosbám.
Simona Otisková 16. 3. 2012
Se službami jsem byla spokojena.Oceňuji rychlost uskutečnění pronájmu a profesionalitu.
Přidat referenci